Betan för Vista och IE7 är igång

Igår släpptes de första 10 000 exemplar av Windows Vista betan (även känd som beta 1). Filen är 2,4 GB stor och är till för dom som prenumererar på Microsoft MSDN eller har abonnemang på Technet. Vi övriga får vänta till början av nästa år, då Microsoft kommer med beta 2. Även serverversionen av Windows Vista, som fortfarande heter Longhorn, blev tillgängligt igår för systembyggare och mjukvaroutvecklare.

Microsoft Internet Explorer 7 betan kan också hittas i betan av Vista. Dock har den för tillfället fått alla planerade säkerhetsåtgärder implementerade än. Utöver betaversionerna som finns i Vista, har Microsoft även gett ut några fristående betaversioner av IE7 till ett fåtal utvecklare. Något datum för någon allmän betaversion finns inte än.

T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *