MSIE7: Hittills en besvikelse

Microsofts Internet Explorer har sedan länge kritiserats för att inte följa webbstandarderna bra. Bland annat hanterar den inte Cascading Style Sheets (CSS) som den ska. De hade dock sagt att nästa version av IE, Internet Explorer 7, skulle ändra på detta. Men betan visar att Microsoft inte lyckades alltför mycket med detta. Det visar sig även att MSIE7 kraschar då man använder vissa applikationer för direktmeddelanden som till exempel Trillian, Gaim och IM2.

Microsoft har inte yttrat sig till felet med applikationerna, men man förväntar sig att Microsoft antagligen inte kommer att vidta några åtgärder, vilket återstår att se. Dock har de utannonserat att de ska försöka förbättra följandet av webbstandarderna. Det är dock redan känt att IE7 inte kommer att bli helt kompitabel med gällande standarderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *