Nästa version: Firefox 1.5

För en fanatisk Firefox användare kan det låta lite märkligt att nästa stora uppdatering av Firefox kommer att få versionnummret 1.5, som är uppskjuten till september månad. Men sådan är fallet. Detta beror på att utvecklarna ville ha ett vidare antal versionsnummer för att köra utvecklingen på.

Det markanta med nästa uppdatering är att Firefox ska kunna köra automatisk uppdatering, utöver buggfixar. Även e-post klienten Mozilla Thunderbird kommer att få en hel del fel fixad både vad det gäller säkerhet och mjukvara.

Någon exakt release datum har inte satts, dock förväntas beta versionen att dyka upp någon gång under augusti månad. Firefox har i skrivandets stund haft över 72 miljoner nerladdningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *